• Αρχική
  • Επισκέπτες
  • Τουριστικός Οδηγός

Τουριστικός Οδηγός

Εστιατόρια

πίσω στις κατηγορίες
Εστιατόρια
Αγ. Ζώνης
Το καφενείο είναι ένας τόπος συγκέντρωσης των ανδρών του χωριού, οι εργαζόμενοι μετά τη δουλειά τους, οι ηλικιωμένοι / συνταξιούχοι και γενικά οι χασομέρηδες όλη την ημέρα. Τα καφενεία μέχρι την εποχή του 1970 ήταν χώρος αποκλεισμένος από τις γυναίκες, το καθένα ένα μικρό Άγιο Όρος

Εστιατόρια
Αγ. Ζώνης
Το Σωματείο ιδρύθηκε το 1984 από ομάδα κατοίκων του χωριού με σκοπό τη διατήρηση και συνέχιση των ελληνοχριστιανικών ιδεωδών. Στο Σωματείο γιορτάζονται κάθε χρόνο οι εθνικές επέτειοι της 25ης Μαρτίου 1821 και 1ης Απριλίου 1955-1959. Επίσης κάθε χρόνο με πρωτοβουλία των μελών του, το Σωματείο διοργανώνει χοροσπερίδα.

Εστιατόρια
Αγ. Ζώνης
Mία full-inclusive εμπειρίαΣτην Απαισιά εκτός από donkey safari στο Apesia Donkey Hill, θα πας και για αυθεντικές σπιτικές γεύσεις και είδη σχάρας στην ταβέρνα 16 Σκαλοπάτια. Μια ταβέρνα φτιαγμένη με μεράκι και πολλή αγάπη, στα πρότυπα της παραδοσιακής ταβέρνας που όλος ο κόσμος λατρεύει και προτιμά. Ο μεζές της, πλούσιος και χορταστικός, δίνεται για όσους θεωρούν ότι σαν το κυπριακό φαγητό 'εν έσιει'! Παρ-Σ 19.00-24.00 & Κ 12.00-16.00.

Χάρτης

Powered by Technomart